Hans Tobel facebook
Hans Tobel twitter
MUSICALS VOOR 12-18 JAAR
Schoolmusical, Trut
TRUT!
Een musical over pesten
Anna is een meisje in de brugklas. Ze wordt door drie klasgenoten heel vaak gepest. Daardoor krijgt Anna problemen op school en thuis. Wanneer ze wordt geschorst van school neemt ze een dramatische beslissing. Gelukkig loopt alles goed af.
DUBBELLEVEN
Een verhaal over gescheiden ouders
In een confronterend verhaal vol wrange humor en gevoelige muziek maken we kennis met Esther. Haar ouders zijn kort geleden gescheiden en daar heeft zij het soms erg moeilijk mee.
GESCHREVEN VOOR
TIENERS
Deze musicals zijn speciaal geschreven voor jeugd tussen 12 en 18 jaar, maar zijn ook voor een ouder publiek zeer geschikt.
Ze hebben aansprekende onderwerpen die op eigentijdse wijze zijn vormgegeven. Sommige musicals zijn gebaseerd op waar gebeurde verhalen en daarom voor tieners zeer herkenbaar.

De rollen bieden alle mogelijkheden om een karaktervol personage op de planken te zetten.

De speelduur van deze musicals varieert van 45 minuten tot 2Ĺ uur.
TOBRA MUSICALS
Schoolmusicals en musicals voor de jeugd
Vraag een GRATIS INFO-           PAKKET
Klik       voor meer informatie
Schoolmusical, Groeten uit Groot Lyrie
HET GEHEIM VAN SPINNENSTEYN
Een komische griezelmusical
Isabel en Jesse overnachten bij hun geheimzinnige oudtante Drosophila, die alleen in een oud, vervallen landhuis woont. 's Nachts worden Isabel en Jesse door geesten meegenomen naar het verleden. Een duister geheim openbaart zich...
Schoolmusical, Liefde maakt blind
LIEFDE MAAKT BLIND
Een musical over loverboys
Eva ontmoet een jongen die heel lief voor haar is. Ze wordt tot over haar oren verliefd. Dan blijkt hij niet echt een prins op een wit paard te zijn. Waargebeurd verhaal!
DE KLOK
Een reis door de tijd
Cindy laat haar horloge repareren bij een mysterieuze klokkenmaker. Wanneer ze per ongeluk de wijzers van een grote klok verzet, belandt ze opeens in het verleden.
Ze ontmoet allerlei nog niet beroemde mensen.

Schoolmusical, de Klok
Schoolmusical, Robi
ROBI
Een science fiction musical
Tria krijgt voor haar verjaardag een nieuwe robot, die niet van een echt mens te onderscheiden is. Maar wanneer Robi tť menselijk wordt,  wil de minister van Robotzaken haar arresteren en omsmelten.
Schoolmusical, Groeten uit Groot Lyrie
GROETEN UIT GROOT-LYRIE
Botsing tussen twee culturen
Het koninkrijk Groot-LyriŽ is zo klein dat iedereen het bestaan ervan is vergeten. De inwoners hebben al eeuwen geen contact meer gehad met de rest van Europa. Tot er een verdwaalde familie Nederlandse toeristen het land binnenkomt.
Schoolmusical, Albert Haring
ALBERT HARING
Een komisch dorpsverhaal
Als je geen meisjes meer kunt vinden om tot Zomerkoningin te kronen, dan kies je toch een
jongen: Albert Haring! Maar niemand vraagt zich af of Albert dat wel wil.
ZOMERNACHT
vrij naar Shakespeare
Een groep scholieren gaat 3 dagen op kamp in een jeugdherberg. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, maar de spanningen tussen de leerlingen ťn de docenten onderling lopen op. Als 's nachts een dropping wordt georganiseerd, lopen de zaken helemaal uit de hand.